Z velikim ponosom sporočamo, da bo tudi letos v Ljubljani potekal nogometni kamp Crvena zvezda. Dogodek, ki se bo odvijal na lokacijah po celem svetu, tudi tokrat nosi parolo ”Uresniči svoje sanje – bodi Zvezdina zvezda” (Ostvari svoje snove – budi Zvezdina zvezda). Gre za močno sporočilo, saj so mnogi nogometaši rdeče-belih kot otroci sodelovali na nogometnih kampih Crvene zvezde.

Pod organizacijo kampa v Ljubljani se bo tudi tokrat podpisala NK Svoboda Ljubljana. Ljubljanski klub odlično opravlja svoje delo, saj so Zvezdini kampi v Ljubljani med najbolj obiskanimi, še bolj pa razveseljuje dejstvo, da se udeleženci z veseljem vračajo vsako leto. Termin zdaj že tretjega kampa v Ljubljani je od 30.6.2024 do 5.7.2024. Otroci bodo bivali v Radisson Blu Plaza hotelu, ki je prav tako že znan in zanesljiv partner dogodka.

O tokratni izvedbi Zvezdinega kampa je spregovoril tudi Vladimir Cvjetičanin, koordinator nogometne šole Crvene zvezde: „Vabimo vse nadarjene otroke, da se prijavijo na Zvezdin kamp in pokažejo svoj potencial ter pritegnejo našo pozornost. Zavedamo se, da je Zvezda največji klub v regiji, zato organiziramo kampe po vsem svetu, da ne bi noben nadarjen otrok ostal neopažen. Naša mreža skavtov je obsežna, vendar se pogosto zgodi, da na tabor pride otrok, o katerem ne vemo nič in nas popolnoma očara, nato pa ostane v klubu. Želimo prepoznati nove Mijatoviće, Nedeljkoviće, Šljiviće, Lučiće, Maksimoviće, Milosavljeviće… Verjamemo, da bo letošnje leto še uspešnejše od vseh prejšnjih, saj že dolgo ni bilo toliko mladih igralcev, ki bi igrali v prvi ekipi Zvezde, kar je najboljši klic za nadarjene otroke, da pridejo na naš kamp in pokažejo, kaj znajo.“

Prijave so že odprte! Ker so mesta omejena pohitite in Uresničite svoje sanje! Klik na https://www.fkcz.si/kamp-snova/

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja